Zsidókat gyilkoltak Érpatakon

Látványos pörformansz közepette kivégezte Benjamin Netanjahu izraeli miniszerelnököt és Simon Peresz államfőt Orosz Mihály Zoltán, Érpatak szélsőjobboldali akcióiról ismert polgármestere. Orosz, mielőtt utasítást adott volna a mögötte álló, fekete csuklyát viselő hóhérnak a két politikust szimbolizáló bábukon való ítélet-végrehajtásra, megtaposott egy izraeli zászlót. A polgármester kijelentette: a zsidó állam vezetése az Antikrisztust szolgálja, így a legmegalázóbb, kötél általi kivégzés jár nekik. A hiperaktív és nagyon egyedi polgármester legutóbb a Budapest Pride alkalmával került a hírekbe, amikor darutollas kalapban megpróbált feljutni az egyik felvonuló kamionra.

Mindez nem történt előzmények nélkül. Az alábbiakban nem teszek egyebet, mint szó szerint idézem az erpatak.hu-t, amely a község hivatalos honlapja, és hátradőlök, mint aki jól végezte dolgát, mert ehhez tényleg nincs mit hozzátenni.

„Akasztják a jogrend gyilkosait
2014-06-16

Érpatak Község Önkormányzata és az Érpataki Modell Országos Hálózata demonstrációt tart 2014. 06. 17-én 8.00 órától a Nyíregyházi Törvényszék és az Ügyészség épülete előtt. A demonstráción jelképesen akasztásra kerül egy bűnöző ügyész és egy bűnöző bíró, majd megízleltetik velük a pokol tüzét, ami várni fog rájuk haláluk után világromboló és nemzetpusztító tevékenységük miatt.

A tüntetés szervezői 11.30 órakor sajtótájékoztatót tartanak. 12.00 órakor a figyelemfelhívás érdekében szimbolikus értelemben az adófizetői pénzen elkövetett, következmények nélküli jogrend-pusztító tevékenységük abbahagyásának követelése miatt felakasztásra kerülnek, majd nemzetellenes bűnük mértékének érzékeltetése miatt a rájuk váró súlyos büntetések érzékeltetése céljából a pokol tüzének megidézésével a felakasztott joggyilkosok meggyújtásra is kerülnek.

A demonstrációt azon bírósági és ügyészségi vezetők ellen kívánjuk tartani, akik a legalapvetőbb törvényeket és jogszabályokat nem ismerik, sorozatosan nem tartják és nem tartatják be azokat. Ugyanakkor alkalmatlan, hivatástudat nélküli, megélhetési bírókat és jogtipró ügyészeket, tartanak pozícióban akiknek semmilyen felelősségre vonástól nem kell tartani. abc szintű jogsértő magatartásuk semmilyen következménnyel nem jár, mert azt gátlástalanul, vezetői jóváhagyással folyamatosan végzik. Így pusztítják a jogrendet, kiszámíthatatlan és teljesen kaotikus állapotokat generálva a társadalomba.
Ugyeszseg_akasztas
Demonstrációnk révén fel kívánjuk hívni az ország közvéleményének figyelmét, hogyan rombolják büntetlenül és háttérből bizonyos bűnöző ügyészek és bűnöző bírók az ország jogbiztonságát és a rendőri munka hatékonyságát, valamint hogyan segítik bizonyos aljas szándékú, romboló ügyészek nyomozásfelügyelet során, destruktív bírók az ítélkezés során a vidék kifosztását és rettegésben tartását, a jogrend legyengítését és egy nemzet elpusztítását

Fel kívánják hívni a figyelmet arra, hogy a média szuggesszió a nemzetközi ügynökszervezetek tagjainak mindenhez való szabadságjogát és védelmét írja elő a lakáj-köztisztviselő rétegnek úgy, hogy ugyanakkor pedig az ez ellen tiltakozók jogainak a sárba tiprása képezi a politikailag korrekt magatartásmódot. Mi azonban ezt az abszurd helyzetet sosem fogjuk elfogadni, még akkor sem, ha totálisan átprogramozzák az állami (köz)tisztviselőink agyát, hogy eminens lakájként szolgálhassák a nemzetközi pénztőke nemzetpusztító feladatait.

Ifjúsági délutánok minden pénteken
2014-07-15

Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármesterének kezdeményezésére minden pénteken 14.00 órától 18..00 óráig ifjúsági délutánok kerülnek megrendezésre az önkormányzati hivatal udvarán. Azért hiánypótló ez a rendezvény, mert a fiatalok itt pozitív értékeket kapnak a nyári szünetben is. Megtanulhatnak karikás ostort csergetni, íjászkodni, sakkozni, egyéb sportokkal köthetik le a figyelmüket. Ezek mellett fontos kérdésekről beszélgetünk el velük. Istenhitről. hazaszeretetről. igaz és hamis példaképekről, szerelemről, hivatásról. Rossz idő esetén az Árpád teremben nemzetünk ezeréves történelmével kapcsolatos filmek levetítésére kerül sor.”A polgármester egyébként filozófus is, legalábbis erre utal a honlapján fellelhető dolgozat.

„Érpataki Modell = a biztonságos és élhető település kialakításának elvrendszere és módszertana.

Kulcsmondatunk, kiindulópontunk és legfontosabb alapelvünk: Rend a lelke mindennek.

Álláspontunk szerint a település vezetőinek és a település közügyeivel kapcsolatban lévő hivatásos köztisztviselőknek és felelős civileknek a legnagyobb erőfeszítéseket mindenek előtt a rend kialakítása, fenntartása és megszilárdítása érdekében és irányába kell kifejteni, ezután jöhet minden egyéb (vagyis csak ezután jöhetnek a fejlesztések és beruházások is), mert a rend az a szilárd és nélkülözhetetlen alap, melyen múlik minden egyéb fejlesztés hatékonysága és sikere a közösség és az egyén boldogulása szempontjából egyaránt. A települési vezetőknek a meglévő jogszabályokat merni kell alkalmazni, valamint meg kell követelni és ki kell kényszeriíteni a jogalkalmazóktól egy olyan jogalkalmazást, mely kivételezések nélkül, következetesen és hatékonyan, szükség esetén a romboló személyekkel a konfliktusokat is bátran fel meri vállalni. A település vezetőinek élen járva kell felvállalni a szükséges konfrontációkat…A legfontosabb szempont, ami alapján megkülönböztetjük a közösség egyes tagjait, az nem a faji vagy társadalmi rangbeli vagy politikai hovatartozásbeli különbség, hanem a következő: a konkrét tevékenysége során a közösség szempontjából építő, vagy romboló tevékenységet folytat-e az adott személy! Az építő szándékú embereket minden rendelkezésre álló eszközzel támogatjuk és szövetségesnek tekintjük, a romboló tevékenységet folytatókat ellenségnek tekintjük és ellenük harcot kezdünk…
images
…Csak a gyökereihez visszatalált közösség tud szárnyra kapni és csak így lehet a vérszerződő őseinkhez méltóvá válva az egeket meghódítani. Maximálisan támogatjuk a helyi közélet megerősödését, az emberek egymás közti kommunikációját és egymás iránti segítségnyújtását, a közösségépítő projektek megvalósítását, a helyi hagyományok ápolását, a helyi identitás megerősítését, a hagyományteremtő kezdeményezéseket, hogy felmerülhessen a település lakóiban egy újfajta személetmód, az egymásért való felelősség, valamint a közösségért történő tenni akarás.

Mi Érpatakon egy egyenes, és világos úton járunk. Harcban edzett, gyakorlatban bevált, jó gyümölcsöket termő módszereinket és elveinket közkincsnek tekintjük, eredményeinket büszkén hirdetjük, tapasztalatainkat szívesen átadjuk. Jó szándékú és helyi közösségükért felelősséget érző embereknek tanácsot, segítséget nyújtunk, mintát és példát mutatunk, a tapasztalatok továbbadása által mi is gazdagodunk és igaz barátságok megkötése által további testvéri közösségeket építünk.”

Miközben egeket hódít, bírókat akaszt, zsidókat végez ki, arra is van gondja ennek a jó embernek, hogy verseket ajánljon, jó magyarosakat, miközben halk zene szól a honlapon. Látszik, hogy mindent beleadott, és van olyan szolga, aki minden hülyeségét végre is hajtja. Ezek után őszintén kíváncsi vagyok az érpataki választás eredményére. Kiderül, hogy kisiklás volt-e, hogy grasszálhat ez az eszeveszett, vagy tényleg és véglegesen menthetetlen a magyar. De mégis sokkal többről van szó. Arről, hogy ez a hívó szó talál-e újra füleket, ami egyszer már megtörtént, hogy a magyar genetikusan tényleg alávetett nép-e, és kortynyi vízként van szüksége arra, hogy mások döntsenek helyette, ha annak eredménye a fentebb bemutatott abszurd őrület is. A kormánypárt is efelé tendál, és ha vigyorog is az ember az „Érpataki modellen”, arról van immár szó, hogy az egész országból Érpatak válik, avagy sem. És ez nem kevés.

Névjegy

Szombathelyi újságíró.

Posted in Egyéb
Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Ismerd meg Rezedát!

1961 sok mindenről nevezetes, például German Sz. Tyitov őrnagy a Vosztok–2 űrhajó fedélzetén 17-szer megkerülte a Földet, és megkezdődött a berlini fal építése is. Ez rögtön születésem után történt, amely esemény alkalmas volt arra, hogy anyám felhőtlen szombathelyi örömét ne örökítsék meg az annalesek.

Mindezek után a bölcsőde, óvoda és a Petőfi Sándor Utcai Úttörő Csapat (498-as számú) hármas egysége határozta meg tudatom alakulását egy kilométerkővel, amikor egy napon – tíz évesen - neki nem láttam a kosárlabdázás nemes időtöltésének, ami későbben forgatta föl teljesen az életemet.

A Nagy Lajos Gimnáziumban okozott ez nehéz pillanatokat Heigl osztályfőnök úrnak és nekem is, aki időm nagy részét mindenféle ifiválogatott edzőtáborokban töltöttem, és csak akkor jöttek rá, hogy nem vagyok tök hülye, amikor egy kósza irodalom órán hibátlanul mondtam el J. A. Ódáját, pedig nem is volt föladva. Azóta birkózom a szavakkal.

És ez okozta azt is, hogy nem a TF-re indultam tovább - pedig nagyon vártak -, hanem a szombathelyi BDTF magyar-népművelés szakára, kizárólag levelezőn a kosárlabda miatt. Ezt aztán, ahogyan az meg volt írva, igen fiatalon hagytam abba körmendi és soproni kitérők után, és jól volt így.

El tudtam menni ugyanis segédfűtőnek, e négy év alatt pedig szakmányban olvastam napi tizenkét órákat a munkahelyemen, amely időtöltés nélkül nem lennék az, aki. Persze ehhez kellett a drága Lőrinzy Huba tanár úr is a főiskolán. Ő nem csak irodalomtörténetet oktatott, hanem valami sokkal többet tett velem, nélküle most nem kellene ezeket a sorokat írnom, ebben biztos vagyok.

Egyre hosszabbnak tűnő életem során voltam műszaki rajzoló, újságos és leveles postás, gondnok és kultúrház igazgató, segédfűtő és tanár. Amióta a média világa beszippantott, mint valami fekete lyuk, oda-vissza szenvedtem már az egészet. Írtam és tördeltem napilapot, szerkesztettem, írtam heti és havi lapokat, voltam televízió-főszerkesztő és műsorvezető, sőt, hetilap igazgatója is.

Közel száz adást élt meg egy rádiós műsorom, dolgoztam internetes portálnak, és mégis itt vagyok.

Csak azt nem tudom, hol.

Legutóbbi hozzászólások

Archívum