Anya, kezdődik

Magyar Pétert, a magyarok friss messiásjelöltjét lehet szeretni vagy nem szeretni, gyanakodni rá vagy megváltóként üdvözölni, de az nem tagadható, hogy új szeleket hozott a magyar közélet posványába. S bár sok újat nem mondott a rezsimről, de belülről mondta, és az volt az általános vélekedés, csak azért nem esett neki teljes erővel a fideszfalka, mert olyan fogást nem találhattak rajta, amiben ne lettek volna benne maguk is nyakig.

Ugyanakkor az, hogy Magyar a Facebookon tett megdöbbentő, de mindenki számára eddig is teljesen világos állításokat a NER felső köreiről, a hatalmi viszonyokat egyáltalán nem érintette. Hiszen látjuk Hadházy képviselő küzdelmeit, aki naponta konkrét bizonyítékokat prezentál a hazánkban tomboló mocsokról, mégsem történik semmi. Hiszen Polt és Pintér a helyén, így abból lesz ügy, amit ez a kettő jóváhagy Orbán engedelmével.

Túlságosan monolit a rendszer ahhoz, hogy Don Quijote módján akár egy karcolást is lehessen ejteni rajta, éppen ezért, amíg Magyar csak a Facebookon mondta a magáét, szinte szóra sem méltatták. Ám ebben hozott hatalmas változást március 15., amikor kiderült, ez az ember – Magyar – képes tömegeket megmozgatni, sőt, jelen helyzetben hipnotizálni is, és ez már veszélyes, ez már egészen más terep és szint, azaz, lépni kell.

És léptek is. A lehető legocsmányabb módon, családi üggyel, mert mint mondtuk, pénzzel, poszttal, ilyesmivel Magyart zsarolni nem lehet, mert nagyon is közülük való. Az derült ki tehát – vagy hangzott el hazudva, nagy valószínűséggel a teljes igazságot megtudni soha nem fogjuk -, hogy Magyar többször megverte a gyerekei anyját, Varga Juditot, aki ebben az egész sztoriban (pedofil trutyi) váratlanul mondott le, és azóta is néma.

Csak szerelmi életet él egy olyan alakkal, aki szintén a NER legbelső köreihez tartozik, ami azt mutatja, ugyan dicstelenül távozott, de a szíve ennek ellenére nem csak az új párja, hanem a NER iránt is még erősen dobog. Könnyű tehát őt bevonni a játszmákba, ha esetleg zsarolással is, mint ahogyan Magyar feltételezi. És innen is kitetszik, ez az egész még annál is alávalóbb, mint amennyi eddig kiderült belőle, de most végre elmondom azért a sztorit.

Hátha még nem hallottak róla, mert egészen friss és ropogós. Nos tehát, Magyar közlése szerint Rogán Antal és a „suttogó propaganda” azt terjeszti róla, hogy többször megverte a gyerekei anyját, Varga Juditot, és rendőrt kellett hívni hozzá. Magyar szerint ezek a vádak „totálisan abszurdak, és minden valóságalapot nélkülöznek.” Állítása szerint két hete megkereste őt egy online hírportál oknyomozó újságírója.

Azzal jött az újságíró, hogy beszélne vele egy “titkos, betárazott rendőri jelentésről”, ami egy 2020. december 29-i családi vita után készült. Magyar a posztban ezt írja: „Egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben. A valóság persze egészen más volt.”

Aztán itt jön a képbe Varga Judit, aki eddig meg nem szólalt, egyet sem mukkant, és másfél órával Magyar közleménye után ő is posztolt. A poszt egy párkapcsolati erőszakról szóló videó, amelyhez annyit írt: „Mindig van kiút.” – Magyar reakciója erre ennyi volt: „Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel.” – Nos, erre magunk is kíváncsiak lennénk, emellett a volt férjnek csak annyit mondanánk, üdv a klubban.

Jobban mondva üdv a kietlen pusztaságon, ahol a magyaroknak másfél évtizede élnie kell, és nagyot lehet nyekkenni, ha az ember kiesik a burokból a valóságba. Mindemellett ezt az egészet nem véleményeznénk, a NER-nek ugyanis annyira velejárója a tébolyult mocsok, hogy a nagy halmazban ez az egy eset igazából fel sem tűnik. Viszont Magyar most került be abba a körbe, ahol az általa is kerülendőnek tartott Gyurcsány például régóta benne van.

Meg az összes ellenzéki ember, ha sokat ugrál. Talán már ezért nem nyüzsögnek annyira. Magyar még azt is mondja, hogy büntetőeljárást fog kezdeményezni minden sajtóorgánum, jogi és magánszemély ellen, aki akként áll az ügyhöz, hogy ő verte Varga Juditot. Itt megint csak ki kell ábrándítanunk a most megszületett hőst, ezzel sem megy semmire. Tudomásul lehet venni, hogy a rendszer nekilátott ledarálni őt. Csókolom, ez Orbán Magyarországa.

Névjegy

Szombathelyi újságíró.

Posted in Egyéb
7 hozzászólás “Anya, kezdődik
  1. egy rendszeres olvasó szerint:

    Kedves Rezeda, nagyra értékelem munkásságát. Mivel mindannyian megtanultuk, hogy ingyen ebéd nincs, kérem tájékoztasson, hol lehet előfizetni erre a dologra? Üdvözlettel

  2. Ultron szerint:

    „…az volt az általános vélekedés, csak azért nem esett neki teljes erővel a fideszfalka, mert olyan fogást nem találhattak rajta, amiben ne lettek volna benne maguk is nyakig.”

    Vagy azért, mert újfent csak egy csodás aljassággal megkoreografált, elterelő színjáték az egész.

  3. kovacs_ugynok szerint:

    Nem inkább fordítva? Előbb elhiszem, hogy a juditúr osztogatta abban a családban a kokit és a sallert. Szóval itt nagyon mellényúltak. Főleg a fideszes vak komondorok, és asszonyverő minielnökök hazájában.

    A juditurat meg nem kell megzsarolni, hazudik a nélkül is. mint tette már számtalanszor, a magyar állampolgárok szeme közepibe. Elég vak ez a Petya gyerek ha ezzel idáig nem volt tisztában.

    Amúgy meg, neki legalább bizonyítékai is vannak arra, amit mi is tudunk. Nem tudom mi kell még a fideszdrukkerekenek? A politika amúgy se fodbal… :/

  4. polyvitaplex szerint:

    A kizökkentése lehet a cél, ezt szolgálja a 22 ügy is, amikben a rendőrség és az ügyészség vizsgálódni kezdett az első interjú óta. El kell vonni a figyelmét és az energiáit a pártépítéstől, ezért most azzal támadják, amire a legérzékenyebb, a családjával.
    Ha igaz az, hogy egy 2020. december vége óta szunnyadó jelentést aktiváltak, az nagyon ijesztő.
    De mindez arra is alkalmas, hogy Magyar Péter ki merje mondani, hogy a NER lebontásának nem Polt vagy Rogán leváltása a célja, nem ők az origó.

    • kovacs_ugynok szerint:

      Jó, de Te elhiszed, hogy a gazságügyi jucust elverte a férje? Szerintem dekázgatott volna a fütyi golyóival, ha ujjat mert volna emelni rá. Egyre mélyebb bugyrokba süllyed az orbáni propagandagépezet (magyarul trágyaszóró). Ma reggel véletlenül megint bekapcsoltam a kocsiban a kos út rádiót… Meg mai hír, hogy az ÁVO-s vezető átdefiniálná a hazaárulás fogalmát…

      • polyvitaplex szerint:

        Személy szerint nem hiszem el, de pont ez a lényege az ilyen vádaknak, ügyeknek, hogy nagyjából mindegy, hogy megtörtént-e, anélkül is sulykolhatják az asszonyveréses, bántalmazós, családellenes Magyar Péter-képet.

        Pont úgy, mint Vona Gábor lebuzizásakor.

  5. Tom Sawyer szerint:

    Kedves Rezeda !

    Ahogy jósoltad, csak aztán győzzük kukoricával.. Tényleg nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek ?!
    Az biztos, hogy elég drága a mozi, viszont előre fizettünk, és nem is keveset.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Ismerd meg Rezedát!

1961 sok mindenről nevezetes, például German Sz. Tyitov őrnagy a Vosztok–2 űrhajó fedélzetén 17-szer megkerülte a Földet, és megkezdődött a berlini fal építése is. Ez rögtön születésem után történt, amely esemény alkalmas volt arra, hogy anyám felhőtlen szombathelyi örömét ne örökítsék meg az annalesek.

Mindezek után a bölcsőde, óvoda és a Petőfi Sándor Utcai Úttörő Csapat (498-as számú) hármas egysége határozta meg tudatom alakulását egy kilométerkővel, amikor egy napon – tíz évesen - neki nem láttam a kosárlabdázás nemes időtöltésének, ami későbben forgatta föl teljesen az életemet.

A Nagy Lajos Gimnáziumban okozott ez nehéz pillanatokat Heigl osztályfőnök úrnak és nekem is, aki időm nagy részét mindenféle ifiválogatott edzőtáborokban töltöttem, és csak akkor jöttek rá, hogy nem vagyok tök hülye, amikor egy kósza irodalom órán hibátlanul mondtam el J. A. Ódáját, pedig nem is volt föladva. Azóta birkózom a szavakkal.

És ez okozta azt is, hogy nem a TF-re indultam tovább - pedig nagyon vártak -, hanem a szombathelyi BDTF magyar-népművelés szakára, kizárólag levelezőn a kosárlabda miatt. Ezt aztán, ahogyan az meg volt írva, igen fiatalon hagytam abba körmendi és soproni kitérők után, és jól volt így.

El tudtam menni ugyanis segédfűtőnek, e négy év alatt pedig szakmányban olvastam napi tizenkét órákat a munkahelyemen, amely időtöltés nélkül nem lennék az, aki. Persze ehhez kellett a drága Lőrinzy Huba tanár úr is a főiskolán. Ő nem csak irodalomtörténetet oktatott, hanem valami sokkal többet tett velem, nélküle most nem kellene ezeket a sorokat írnom, ebben biztos vagyok.

Egyre hosszabbnak tűnő életem során voltam műszaki rajzoló, újságos és leveles postás, gondnok és kultúrház igazgató, segédfűtő és tanár. Amióta a média világa beszippantott, mint valami fekete lyuk, oda-vissza szenvedtem már az egészet. Írtam és tördeltem napilapot, szerkesztettem, írtam heti és havi lapokat, voltam televízió-főszerkesztő és műsorvezető, sőt, hetilap igazgatója is.

Közel száz adást élt meg egy rádiós műsorom, dolgoztam internetes portálnak, és mégis itt vagyok.

Csak azt nem tudom, hol.

Legutóbbi hozzászólások

Archívum