Megan Fox gyerekei és maga Bayer

Megnyugvással tölt el minket, hogy a magyar fasiszták milyen odaadó figyelemmel kísérik egy amerikai színésznő gyerekeinek öltözködését. Ha azt hinnénk, az ég egy világon semmi közük nincs ahhoz, hogy valahol a nagy vízen túl egy olyan tíz éves forma fiúcska rózsaszín pólót visel rajta olyan felirattal: „erős lányok”, akkor tévednénk. Mert Bayernek ehhez is van, mert még a haja is hosszú annak a gyereknek, a fiúcskák kukacát pedig megvédjük szerte az Univerzumban. Mielőtt elmesélnénk a sztorit, in medias res tesszük ide Bayer reakcióját a fotóra, ami ez: „Szétrohadt ez az egész. S a rothadás bűzében a meganfox-lárvák tenyésznek. Kikelnek, falnak, szaporodnak, új fiakat nevelnek”.

Bájos eszmefuttatás, de mit várhatnánk más egyebet. Viszont nem az a kérdés, mi köze van Bayernek egy amerikai fiúcska öltözetéhöz és frizurájához (semmi), hanem az, miért tartja mégis kötelességének a megszólalást, ha egyáltalán annak lehet nevezni ezt a gyomor mélyiről föltörő kumisztól bűzlő mocsarat. Mint tudjuk, most tavasszal Bayer cége kapott negyvenmillió adóforintocskát „értékteremtésre” a szerencsejátékos cégtől, sőt, máshonnan is csordogál az apanázs. A Fidesz tollának egyszemélyes vállalata tavaly már százmillió fölötti árbevételt hozott, és majdnem kilencven milliós nyeresége lett. Ezt pedig meg kell szolgálni, Bayer pedig ezt így (is) teszi meg. Amerikai gyerekeket lárváz le, mert rózsaszín a pólójuk.

Viszont nem saját gyűjtésből szidja ezt a gyereket (és az anyukáját) a mi magyar szalonnácink, hanem egy amerikai republikánus politikus (Robby Starbuck) miatt, aki trumpista csőcselék kötött bele a gyerekbe (és az anyjába), mert ott is gendereznek a hülyék. Ez az a kör, akiket Orbán Magyarországra csődít CPAC konferenciázni, és itt vannak eltelve maguktól, mint a világ erkölcsének fasiszta őrei. Ez a Robby Starbuck azzal kötött bele a színésznőbe minden bizonyíték nélkül, hogy „arra kényszeríti a gyerekeit, hogy lányruhákat viseljenek”, Megan Fox azonban elküldte az anyjába, kijelentve, „rossz boszorkánnyal baszakodik” a „magabiztossági problémákkal küzdő narcisztikus, impotens kis férfi”.

Delikát, magunk sem mondhattuk volna szebben, ha érdekelne, mi történik a föld túlsó oldalán, de nem igazán vagyunk ilyesmivel elfoglalva. Másrészt, mint kitetszik, ez az anyuka képes arra, hogy kiálljon magáért és a gyerekeiért, így már valóban csak egy kérdés marad, a magyar fasiszták miért érzik kényszernek, hogy ebbe beleszóljanak, mert nemcsak Bayer volt az egyetlen, aki okádott. Egy bizonyos Kötter Tamás is fölszólamlott (bevallom, fingom sincs, ki ez a nímand), ekképp: „Filmsztár, aki a testéből él és az is akar maradni; ezért inkább másokat áldoz fel a woke oltárán. És ami a legszomorúbb ebben a kafkai helyzetben, hogy nincs egy ember, egy hivatal vagy bármi más, aki kimentené a gyerekeket.”

Nem tudjuk, ez a Kötter miért és mitől szeretné megmenteni a gyerekeket, de látszik, hogy hiányolja a fasiszta hatalmat az ’Államokból, következésképp várja vissza Trumpot, aki majd újra rendet tesz. De van egy Bognár Zsoltunk is (őt sem tudjuk, honnan szalajtották), aki szintén megmondta a tutit: „A mindenkori MEGAN FOXOK részére küldöm MEGA FAXOMAT. Ez nem példa, nem követendő hír, hanem hányinger és gyalázat”. Amikor ezt a harmadik szoftnácit olvassuk, akkor áll össze a kép, akkor jut még a saját magunk eszébe is, hogy pár napja neveztük szarházi csürhének ezeket, akik nem hajlandók országukban az LMBTI emberek biztonságát szavatolni. Ez is ennek a szele, csak még undorítóbb.

Mégpedig azért, mert, mint látjuk, egy amerikai kisfiú pólója és hosszú haja elég ahhoz, hogy okádni kezdjenek. S mivelhogy feltesszük, annyira azért nem hülyék, hogy azt higgyék, a szavuk elhallatszik odáig, ebből fakad, hogy ez az undorító üzenet hazai felhasználásra készült. Ez nekünk szól, és neked is, mire számíthatsz, ha nem az ő homofób kottájukból játszol, s innen látszik az is, hogy a helyzet durvul. Orbán lapít a Karmelitában, a lefizetett falkája pedig elvégzi a piszkos munkát, dől belőlük a mocsok immár parttalanul. Mégpedig pénzért. Rengeteg pénzért, amiben az a lehangoló, ha megfizetve és lefizetve erre kaphatók, akkor egy dilemma marad, mi az, amit pénzért nem végeznek el. Hogy hajlandóak-e gyilkolni is. Mondjuk.

Névjegy

Szombathelyi újságíró.

Posted in Egyéb
9 hozzászólás “Megan Fox gyerekei és maga Bayer
  1. kovacs_ugynok szerint:

    Akkor jöjjön megint a természettudományos megközelítés… :/

    A fideszben le vannak osztva a szerepek. Mint ez az élősködő is, most nem akarom egyik faj egyedeit se megsérteni, így nem hasonlítom egyik élősködőhöz se, bár a gyűrűsférgek közt lenne jelölt, ami szeret a híg fekáliában tartózkodni. Szóval, a gyűlölködés élteti az orbán bandát, elterelve a figyelmet, hogy nap-mint-nap meglopnak bennünket adófizetőket. Ki tudna tenni ezek ellen? Mivel, mindig a fejétől bűzlik a szar, a parlamenti képviselőink. Igen, azok is akikre nem mi szavaztunk, de nekik kellene minden magyar állampolgárt képviselni. Annak a 106 egyéniben megválasztott ingyenélőnek. A másik 93-at nem számolom ide, mert őket a saját pártjuk választotta meg, így egyértelmű, hogy nem minket képviselnek, hanem a pártjukat. Szóval, Vas megyében (én nem vármegyében) 3db körzet van. Tessék szépen határozottan hozzájuk fordulni, hogy vagy tesznek a gyűlöletkeltés ellen, mindegy hogy az ártatlan jenki gyerekek vagy magyar állampolgárok ellen irányul. Vagy lemondanak a vérbe! Aztán választunk helyettük mást. :/

  2. Yeti szerint:

    No azért, ha lassan is de fogyogatnak a szaronnácik.
    Ha nem is az itteni eresztésből. Lóvagok és lóvaginák.

  3. Könczöl Sándot szerint:

    Rezeda !

    .Be nagy kár apád paraszt volt Te is az maradtál.

    • Anarchista szerint:

      „Másik szánva mondja: „Szép öcsém, be nagy kár,
      Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.”

      Arany János: Toldi

      Így hangzik pontosan az idézet. Bár felesleges volt idetenni mert úgysem olvastad te fideszes kis fasz! Vagy olvastad de nem értettél belőle semmit, mert funkcionális analfabéta vagy és nem értetted. Mert ha értetted volna nem ezzel próbálsz sértegetni. Segítek jó? Te kis hülye gyerek. A katona azért mondta ezt Toldi Miklósnak, mert tényleg azt hitte, hogy paraszt. És ez azért volt sértő a számára, mert nemes volt. Eddig megvan te fasz? Akkor felvilágosítalak, hogy a katona Toldi testi erejétől volt lenyűgözve és azért mondta, hogy kár. Mert akkoriban egy paraszt fiából elég nehezen lehetett hivatásos katona.

      És ugye az a rész megvan, hogy mi történt avval akit az imént leparasztozott Toldi legközelebb felbosszantott?
      „Elrepült a nagy kő, és ahol leszálla,
      Egy nemes vitéznek lőn szörnyű halála:
      Mint olajütőben szétmállott a teste,
      És az összetört hús vérolajt ereszte.
      Vérit a poros föld nagy-mohón felnyalta,
      Két szemét halálos hályog eltakarta,”
      Lefordítom mert analfabéta vagy. Toldi Mikló kinyírta mint a szart! Így parasztozzál te gyökér!

      Mellesleg édesapám is paraszti családban született. Generációk művelték a földet és állatokat tartottak. Ezért aztán harapok a parasztozásra. Mert szemben Toldival az én apám tényleg paraszt volt és én sem lettem koronaherceg közben…

      Ezért vedd úgy, hogy hozzádbasztam egy kurva nagy követ. Amúgy parasztosan!

      • Anarchista szerint:

        Itt a nagy felindulásban felcseréltem az egy mondat alanyát és tárgyát. Úgy hangzik helyesen, hogy „És ugye az a rész megvan, hogy mi történt avval aki az imént leparasztozott Toldit legközelebb felbosszantotta?”

      • hj szerint:

        Csillagos ötös válasz! 👏
        (Úgy vettem észre, hogy ezek a típusú „kommentelők” ezen az oldalon csak egyszer nyilvánulnak meg, aztán már el is tűntek. Esetleg más néven egy hónap múlva újra. De hát istenem, hosszú a lista, amit a kezükbe nyomtak, hogy hol kell gyalázkodni… A fogalmazáskészség meg nyilván híven tükrözi magát a „gondolatot”.)

        • Anarchista szerint:

          Így van. Ezeknek annyi a dolguk, hogy megzavarják a társalgást és eltereljék a figyelmet bizonyos témákról. Ha ez nem sikerül, akkor jön a túlterheléses támadás, mint nem régiben történt több ellenzéki Internet portállal.
          Ez a Könczöl Sándor nevű(?) meg lehet, hogy teljesítette a küldetést…
          Szegényke.

          • hj szerint:

            Ha még Sándor lenne, de csak „Sándot”-ra sikeredett. Mert valószínűleg ez egy echte saját név…

  4. Anarchista szerint:

    És akkor most pár szót a poszthoz is. Mindig tudtam, hogy ez a Bayer egy gyáva pondró, de azért most a gyávaságával lement a magma alá.
    A nagy magyar megmondóember egy olyan anya kisfiát gyalázza, aki egyrészt nem tud magyarul, másrészt egy óceán és az európai kontinens választja el tőle. Azt hiszi ez a gyáva szar, hogy így tuti, hogy nem kockáztat. Azért van egy rossz hírem ennek a fideszes köcsögnek. Megan Fox egy amerikai színésznő. Valószínűleg van neki producere. A producernek vannak ügyvédei és menedzserei. A színészek menedzsmentje szokta figyelni a sajtót, mert érdekes lehet, hogy milyen ismertsége van a világban. Mégiscsak a népszerűségükből élnek. Na most ha név alapján kerestek akkor egy darab internetes kereséssel rá is találhattak Zsótika agyfingására. Az ügyvédeket már említettem. És határozottan nem tűnt úgy hogy a csaj betojt volna a Republikánus Párttól vagy Trump-tól. Na most Zsoca ehhez képest csak egy kis kakiharang orbán seggszőrzetén, de azért a legtöbb anya nem tolerálja, ha a gyerekét fenyegetik vagy gyalázzák. És Fox anyukának aznap rossz napja volt és a menedzsment úgy ítéli meg, hogy jó kis reklám lenne, a kis náci szargalacsint megforgatnák, akkor még kerülhet Zsoca a puskacső másik végire… Nem valószínű, mert a legtöbb amerikai szarik rá, hogy mi van az USA-n kívül, de nem teljesen lehetetlen.
    Szóval Zsoca ha nem lőnek vissza az nem azért van mert félnek tőled, hanem mert le vagy szarva!
    Na

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Ismerd meg Rezedát!

1961 sok mindenről nevezetes, például German Sz. Tyitov őrnagy a Vosztok–2 űrhajó fedélzetén 17-szer megkerülte a Földet, és megkezdődött a berlini fal építése is. Ez rögtön születésem után történt, amely esemény alkalmas volt arra, hogy anyám felhőtlen szombathelyi örömét ne örökítsék meg az annalesek.

Mindezek után a bölcsőde, óvoda és a Petőfi Sándor Utcai Úttörő Csapat (498-as számú) hármas egysége határozta meg tudatom alakulását egy kilométerkővel, amikor egy napon – tíz évesen - neki nem láttam a kosárlabdázás nemes időtöltésének, ami későbben forgatta föl teljesen az életemet.

A Nagy Lajos Gimnáziumban okozott ez nehéz pillanatokat Heigl osztályfőnök úrnak és nekem is, aki időm nagy részét mindenféle ifiválogatott edzőtáborokban töltöttem, és csak akkor jöttek rá, hogy nem vagyok tök hülye, amikor egy kósza irodalom órán hibátlanul mondtam el J. A. Ódáját, pedig nem is volt föladva. Azóta birkózom a szavakkal.

És ez okozta azt is, hogy nem a TF-re indultam tovább - pedig nagyon vártak -, hanem a szombathelyi BDTF magyar-népművelés szakára, kizárólag levelezőn a kosárlabda miatt. Ezt aztán, ahogyan az meg volt írva, igen fiatalon hagytam abba körmendi és soproni kitérők után, és jól volt így.

El tudtam menni ugyanis segédfűtőnek, e négy év alatt pedig szakmányban olvastam napi tizenkét órákat a munkahelyemen, amely időtöltés nélkül nem lennék az, aki. Persze ehhez kellett a drága Lőrinzy Huba tanár úr is a főiskolán. Ő nem csak irodalomtörténetet oktatott, hanem valami sokkal többet tett velem, nélküle most nem kellene ezeket a sorokat írnom, ebben biztos vagyok.

Egyre hosszabbnak tűnő életem során voltam műszaki rajzoló, újságos és leveles postás, gondnok és kultúrház igazgató, segédfűtő és tanár. Amióta a média világa beszippantott, mint valami fekete lyuk, oda-vissza szenvedtem már az egészet. Írtam és tördeltem napilapot, szerkesztettem, írtam heti és havi lapokat, voltam televízió-főszerkesztő és műsorvezető, sőt, hetilap igazgatója is.

Közel száz adást élt meg egy rádiós műsorom, dolgoztam internetes portálnak, és mégis itt vagyok.

Csak azt nem tudom, hol.

Legutóbbi hozzászólások

Archívum