Elfogy a gyóccerunk

A rubelkeresztények ki akarják irtani a mimagyarokat. S ha netán feltéve, de meg nem engedve ilyen szándékuk mégsem volna, akkor is telibe szarják a sorsukat, másképp és megengedőbben fogalmazva páros lábbal rúgják őket az árokba. Annyit is ér, mondják a kimerítő művelet után, és eltartott kisujjal kortyolnak bele a kumiszba a fordítva megült lovukon. A legfőbb rubelkeresztény, maga az egyetlen Orbán Viktor papmpogta az éterbe kappanhangon az újabb uszítását még pénteken a kossuthi szeánszon, ahol adagolja a barmainak az egy heti gyűlöletet, hogy Brüsszel (s ami mindezzel egylényegű, sorosgyurcsánydollárbaloldal) tönkre akarja tenni a magyar embereket.

Még továbbá és bővebben, a családokat, a nyugdíjasokat, és szó szerint, hogy Brüsszel ezt javasolja, holott jól tudjuk, hogy nem javasol az a Prüccel semmit, csak a kedves vezető agya bicsaklott meg már annyira, hogy az ember legszívesebben a Sheldonra néző Penny arckifejezését öltené magára a lemondó legyintéssel, és a foga között elmormolna egy imát. Az édes faszom kezdetűt, mert tudja teljes szívével, és érzi minden idegszálával, hogy ez már a caligulai végjáték, vagy épp a móriczi úri murié, amikor fölgyújtjuk a nádtetőt, és megigézve bámuljuk az ugráló szikrákat, ahogyan majd azok nyomán az egész kurva világ lángra kap, és nem lesz senkinek sem menedék, sem ébredés.

Viszont azt nézzük, amit csinál azzal szemben, amit mond, és azon az éjjelen, amikor bejelentette, Brüsszel őt arra akarja kényszeríteni, hogy enkezével irtsa ki a komplett magyari nemzetet, olybá tűnik, hogy meg is fogadja azt. Rátesz rendeletileg a gyógyszereladásokra egy bazi nagy adót, egy újabb mahomet sarcot az adócsökkentés kormánya tevékenységének tizenharmadik, holdról is látszó sikereinek ormán. Extraprofitadó a forgalomra, mert már leplezetlenül kurvára kell a pénz a roskadófékben lévő házra, de a hülye magyar fel nem fogja, hogy ez az a sarc, amibe konkrétan bele is dögölhet, mert a gyógyszergyártó ilyen körülmények közt azt mondja majd, kivonul ebből az elátkozott országból.

Majd ott adja el a szereit, ahol nem akarják a bőrét is lenyúzni, és lehet, illetve valószínűleg igaza is van, mert senki nem kényszeríthető arra, hogy veszteségesen dolgozzon. Ha erre utasítják, akkor, ha van rá módja, elmenekül. Ő teheti, mi sokan már nem annyira, s ha majd a gyóccertárban – mint ma egyre gyakrabban – a lassan népellenséggé váló gyógyszerészek csak tehetetlenül tárják szét a karjaikat, hogy mit csináljanak, a nincset nem lehet odaadni, a mimagyarok meg hazamennek megfulladni, vagy azért, hogy lerohadjon a lábuk, de mindenképpen megdögleni, akkor majd mondhatják a gyógyító Miatyánkot, illetve gondolkozhatnak azon, kinek a nevét foglalják imának tűnő átkaikba.

Nem áll távol a látens népirtás a kedves vezetőtől. Bizonyította ezt már a járvány idején a haszontalan vakcináival, a másra való légezetetőivel, és az egész járványüggyel, ami csak egy célt szolgált, minél, többet lopni ezen a címen a közösből, amit aztán – és az összes többit – az Unió annyira megunt, hogy nem küldi a lóvét, és ezért kell most – többek között – a gyógyszergyártókat kifosztani. Meg a bankokat, boltosokat, minden létező szeletét a világnak, kivéve a haverokat és a családot, akik tarvágást végeznek a végóráit élő országban, és úgy lapátolják ki a milliárdokat, mintha nem lenne holnap, de elnézve, ami most folyik és zajlik, nem is lesz. Legalábbis nekünk egyáltalán, mert most már szó szerint megdöglünk.

Nem kell megmutatnom és dramatikusan eljátszanom (megírnom), hogyan jár majd az a krónikus beteg, aki Orbán miatt nem jut a gyógyszeréhez, miképp éli túl a másik szintén gyógyszerhiány miatt, hogy ezek mennyien lesznek és hányan halnak meg közülük. Miközben majd üvölt a rádióból meg a tévéből, azt harsogják az újságok, amit pénteken elkezdett a nemzetgyilkos: „Brüsszel azt javasolja, hogy tegyük tönkre a családokat, nyugdíjasokat”, és ők pedig, a családok és nyugdíjasok ott fetrengenek kínjukban, mert elfogyott a gyóccerük, de még akkor sem fogják tudni, ki öli meg őket, ha épp nem is a saját húsos kezével, hanem azzal, hogy az emberélet neki egyáltalán nem számít. Még csak darabra sem.

Névjegy

Szombathelyi újságíró.

Posted in Egyéb
14 hozzászólás “Elfogy a gyóccerunk
  1. Yeti szerint:

    „Csak a halott indián a jó indián.”
    Avagy csak a döglött dakota a jó dakota.
    Irány a gazdabolt, egy alkalmas kötélért(amíg van és telik is rá).
    Gyakorlásképpen felrúgtam a stokit.

  2. kovacs_ugynok szerint:

    A dagattnak venni kéne a lapot, hogy már nem kívánatos az EU kulturáltabb felén a jelenléte. Aztán le kéne mondania. Nyilván nem kilépni, mert ahhoz semmi joga nincsen. Illegitim 2/3-al meg főleg nem.

    Kéne már egy bizalmatlansági népszavazás az orbán banda ellen, ha nem szorult beléjük annyi kultúra, hogy önként lemondjanak. Márpedig önként soha nem fognak, mert utána erősen befigyel a böri. :/

    • kovacs_ugynok szerint:

      B tervként, a fideszes képviselők is akár választhatnának másik miniszterelnököt és kormányt. Ehhez minden joguk megvan, és kötelességük is lenne. Vagy ők is elviszik a balhét, és neki is befigyel a böri és a vagyonelkobzás. Vetted bubu? 5. német? ágh?

  3. miki1950 szerint:

    Tudod ügynök, ez olyan mint a soros elnökség blokkolási kísérlete.
    3 millió birka számára nem mond semmit, nem jelent semmit.
    Ha felfordul a gyógyszere hiánya miatt, akkor sem.
    Ez a lényeg!

    • kovacs_ugynok szerint:

      Nézd Mikikém! Rohadtul nem érdekel a 3 millió drukkerük. A maradék 5 milliót kéne mozgósítani. Ráadásul ebből a 3 millió fideszdrukkerből 1-2 millió eleve félre van vezetve. Ha kinyílna a szemük, akkor ők húznák fel elsőként az első fára a dagadtat és a bandáját.

      Ráadásul a politika nem fodbalmeccs, ahol „egy a csapat, nekik szurkolunk”. Ez mindenkinek a bőrére megy. Ha szar az ország vezetése, akkor mindenkinek szarul megy, és le kell őket váltani. Megettem már a kenyerem felét, és egyvalamit megtanultam, senki se pótolhatatlan. Ha meg valaki szarul teljesít, el kell zavarni a vérbe. Aztán sipákoljon csak, majd a versenyszférában, 0-ról kezdve megmutathatja mennyit ér. Persze miután leülte a jól megérdemelt büntetését.
      Személy szerint dolgozni szeretnék, normális méretű adókat fizetni, amiből az oktatás és egészségügyet is eltartják. Az utak meg kábé Ausztriai szintű minőségűek. Ennyi. Ha az orbán kormány, vagy bármelyik helyette ezt nem tudja teljesíteni, akkor alkalmatlan az ország vezetésére. Ha meg még ráadásul ellopja a közpénzt is, amiből lottó5ös mértékű osztalékokat fizetget a haveri körének, akkor börtönben a helyük. Ebben a pár mondatban benne van a politikával kapcsolatos elvárásom, bárki is kormányozzon.
      Az orbánéknak a politika szemétdombján a helyük, a 27%-os ostoba ÁFA-jukkal együtt. Nem azt kell nézni, hogy miért nem lehet őket eltakarítani, hanem azt hogy hogyan lehetne. Mert ez az egész ország érdeke. Azoké is akik nekik „szurkolnak”, csak félre vannak vezetve, így nem fogták MÉG fel.

      • miki1950 szerint:

        Csakhogy ez nem 5 millió kívánságműsora, hanem 1.5,max 2 millióé szemben a 3 millióval.
        A pénz, média, fegyver pedig náluk.
        Az unió megteszi amit tehet, sőt, többet is.
        A helyzetért elsődlegesen az 5 millió a felelős, mert annak fele ugyanolyan beszari szervilis jobbágy mentalitású mint akik hatalomban tartják a diktátort.
        Vagyis, megérdemeljűk amit kapunk.

        • kovacs_ugynok szerint:

          Minek azon gondolkodni, hogyan tudnánk elzavarni őket? Mert úgysem tudnánk, meg amúgy is megérdemeljük? Ezek szerint neked is jó a mostani orbán rendszer. E miatt (is) vannak ezek még hatalmon… 🙁

  4. Tom Sawyer szerint:

    Kedves Rezeda !

    A kis falumban a Rábaközben elvileg 3 működő kavicsbánya van. Gyakorlatilag egysem mert a kavics hatósági áras lett, és senki nem hülye, hogy veszteséget termeljen. Momentán 24 ismerős falubelinek mondtak fel, ami egy ekkora településen rohadt sok, az kb. ennyi család is.
    Más.
    Tegnaptól a föld hatósági áras. Jóbarátom vett volna 4 hektárt örökösödés után, meg is egyeztek úgy 4 millió per hektár körüli áron, ami igazán méltányos, ha azt számítjuk hogy 10 km északabbra a burgenlandi 10 szereséért adja a silányabbat. No most a Führer kitalálta, hogy max. 1,4 milliót lehet az ára. No most ki az a hülye ezek után szerinted aki oda adja ennyiért ??
    Ökör barom bandája, addig nem jutott el hogy Széchenyit olvasson, legalább azt a pár oldalt.
    Ezek tényleg tönkreb@sznak mindent. Bocs a kifejezésért, de ezt nem lehet szebben mondani.. Lenne még több is, de vár a dömper..🙃

  5. Tom Sawyer szerint:

    Jaa, csak értsétek a föld hatósági árasítását. Egyrészt a még állami tulajdonú szántók, erdök stb. fillérekért ellopása Orbán ,Lülü, Lázár elvtárs és bandatársai részére, másrészt aki megszorul, vagy esetleg örököl valamit, annak kifosztása a maffia módszer szerint.
    Gazember csürhe banda, holnap megmondják mikor feküdjünk-keljünk. Csak figyeljétek…

  6. Tom Sawyer szerint:

    Nem akartam elmondani, dee most mégis kibuggyan. Még a Covid kijárási tilalom alatt hátra mentem a kb. 100m-re levő műhelyembe a házam melletti földúton. Ahogy az meg van írva jött a yard, és persze a büntetés is. Csak azzal nem voltak tisztában, hogy az utat elmérték, és az az én telkem még..🤣🤣
    Nem azért, dee birtok háborítással ijesztegettem az elvtársakat. No azóta nem láttam egyet se..🤣🤣
    Szóval nem a zsömle kicsi, a pofájuk nagy..🤣🤣

  7. Medve Béla szerint:

    Sajnos ez a kormány, most, demokratikus úton (választásokkal) leválthatatlan. Azon már túl vannak. A propaganda, a kilóra megvett egyház, a külhoni parasztok, ez mind együtt bőven elsöpör bármit. Mondjuk az is baj, hogy nincs egy erőt felmutató ellenzék. Ami van, az tényleg csak biodíszlet a parlamentben, hogy ne csak a kormány üljön ott.

    • kovacs_ugynok szerint:

      Csak van azért egy „icuri-picuri” probléma ezzel az egésszel, amit sajnos sokan nem gondolnak át. Az, hogy a jelenlegi törvények, alkotmány szerint is bűncselekmények sorozatával tartják fenn a hatalmukat. Ami, a választási csalások sorozatával, még illegitim is. Tehát, bárki az utcáról, teljesen jogosan bemehetne a Karmelitába, és a taknyán-nyálán kiráncigálhatná (sic!) az orbánt onnan.

      Amelyik rendőr meg ezt meg akarná akadályozni, az onnantól nem rendőr, hanem a bűnözők cinkosa. Szóval ez a „közfeladatot” meg „hivatalos személy elleni” bullshitek szart se érnek. Majd kíváncsi leszek a bíróság hogy dönt a megvádoltakkal kapcsolatban.
      A rendőr akkor lenne „közfeladatot ellátó személy” ha a mi érdekünkben cselekedne, és lecsukná az orbánékat, nem az ellene tüntetőket vegzálná.

      Csesszétek meg, gondolkozzatok, éljetek a törvények és az alkotmány adta jogaitokkal! Elegem van a folyamatos picsogásból (akinek nem inge…)! :/

  8. miki1950 szerint:

    A szélsőséges radikalizmus a beszűkült tudatállapot egyik megjelenési formája, amely állapot több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz – az abban szenvedőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Ismerd meg Rezedát!

1961 sok mindenről nevezetes, például German Sz. Tyitov őrnagy a Vosztok–2 űrhajó fedélzetén 17-szer megkerülte a Földet, és megkezdődött a berlini fal építése is. Ez rögtön születésem után történt, amely esemény alkalmas volt arra, hogy anyám felhőtlen szombathelyi örömét ne örökítsék meg az annalesek.

Mindezek után a bölcsőde, óvoda és a Petőfi Sándor Utcai Úttörő Csapat (498-as számú) hármas egysége határozta meg tudatom alakulását egy kilométerkővel, amikor egy napon – tíz évesen - neki nem láttam a kosárlabdázás nemes időtöltésének, ami későbben forgatta föl teljesen az életemet.

A Nagy Lajos Gimnáziumban okozott ez nehéz pillanatokat Heigl osztályfőnök úrnak és nekem is, aki időm nagy részét mindenféle ifiválogatott edzőtáborokban töltöttem, és csak akkor jöttek rá, hogy nem vagyok tök hülye, amikor egy kósza irodalom órán hibátlanul mondtam el J. A. Ódáját, pedig nem is volt föladva. Azóta birkózom a szavakkal.

És ez okozta azt is, hogy nem a TF-re indultam tovább - pedig nagyon vártak -, hanem a szombathelyi BDTF magyar-népművelés szakára, kizárólag levelezőn a kosárlabda miatt. Ezt aztán, ahogyan az meg volt írva, igen fiatalon hagytam abba körmendi és soproni kitérők után, és jól volt így.

El tudtam menni ugyanis segédfűtőnek, e négy év alatt pedig szakmányban olvastam napi tizenkét órákat a munkahelyemen, amely időtöltés nélkül nem lennék az, aki. Persze ehhez kellett a drága Lőrinzy Huba tanár úr is a főiskolán. Ő nem csak irodalomtörténetet oktatott, hanem valami sokkal többet tett velem, nélküle most nem kellene ezeket a sorokat írnom, ebben biztos vagyok.

Egyre hosszabbnak tűnő életem során voltam műszaki rajzoló, újságos és leveles postás, gondnok és kultúrház igazgató, segédfűtő és tanár. Amióta a média világa beszippantott, mint valami fekete lyuk, oda-vissza szenvedtem már az egészet. Írtam és tördeltem napilapot, szerkesztettem, írtam heti és havi lapokat, voltam televízió-főszerkesztő és műsorvezető, sőt, hetilap igazgatója is.

Közel száz adást élt meg egy rádiós műsorom, dolgoztam internetes portálnak, és mégis itt vagyok.

Csak azt nem tudom, hol.

Legutóbbi hozzászólások

Archívum