Varga Judit megzakkant

Emlékszünk még talán, hogy néhány napja Varga nacsasszony az amazoni gúnyájában állító módban jelentette ki, hogy a gyerekeire irányuló szexuális propagandát és fütyilevágást az iskolák kerítésénél állítja meg? Köszönöm. Kis kiegészítést máris az első mondathoz, ahol, illetve amelyben, mint meg tetszettek figyelni, Varga gyermekeiről tettem említést kizárólag. Mégpedig azért, mert az enyémeket, illetve most már az unokáimat ilyen veszély, amiről a miniszter óbégat, nem fenyegeti egyáltalán. Sőt, tovább megyek, én olyan élő embert nem ismerek, aki ilyen démonokkal küzdene, sehol egy szivárványos kísértet gyermekeink kerítése körül.

Varga nacsasszony következésképp egy másik valóságban él, egy párhuzamos univerzumban, ahol kizárólag az ő, illetve más fideszista káderek, rajongók és bávatagok küzdenek a – kifejezésükkel élve – LMBTQ lobbival. Kardoznak reggeltől napnyugodásig. És most, hogy látjuk a fennállást, és szétnéztünk a vizes síkon, figyeljünk arra, hogyan változik meg a textus. Mintha pár napja nem lett volna megállítva vargailag ez a veszedelmes lobbi, most pedig már pénzért veszi meg Varga – és a fideszisták (idióták, bávatagok) – gyermekeinek lelkét. Ha ezt méretes ökörségnek tetszenek találni, a port ne rajtam verjék el, ha kérhetem, hanem Varga nacsasszonyon.

És akkor most vágjunk bele a sztoriba. „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – kérdezi hősünk, és ezen a ponton kell megállnunk, mert és ugyanis az orbitális baromság magyarázatért kiált. No most, tegnap Campos Sánchez-Bordona, az Európai Unió Bíróságának (EUB) főtanácsnoka kifejtette, „El kell utasítani Magyarország és Lengyelország azon keresetét, amelyet a jogállamiság elveinek a megsértése esetén az uniós költségvetés védelmére szolgáló feltételrendszer ellen nyújtottak be.” Magyarán, földerengett a Fidesz számára borússá vált levegőégen, hogy leállítják a pénzecskék folyósítását, ami bajnak nevezhető.

Nekünk is. Orbánnak azonban némiképp nagyobbnak, mert fejre áll az illiberális demokráciájának gazdasága egészen, sőt, még lopni sem lehet annyit. Fideszi szempontból tehát bekövetkezni készül az eddig elképzelhetetlen, most azonban nem is ez az érdekes. Hanem az, hogy ebben a jogállamisági hercehurcában egy büdös szó nem esik a Fidesz homofób törvényéről, ami miatt Varga veri magát a földhöz. Inkább korrupcióról, a bíróságok függetlenségéről, sajtóról és minden olyan cuki kurvaságról, ami miatt Varga képtelen a jogállamot értelmezni. Így nyomatékosan és ismét hangsúlyozzuk, semmiféle LMBTQ-ról nincsen szó. Érintőlegesen sem.

Erre reagálta a mi Vargánk, amit még egyszer megidézünk, miszerint „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” Itt és ezért vélekedünk úgy, hogy a nacsasszony megzakkant, elment úgymond az esze, amikor egy olyan képzetet hív elő a likacsos agyából, aminek a valósághoz köze nincsen. A tünetek értelmezését tanult pszichiáterekre bízom, felsejlenek azonban mindenféle mániák, fixációk, katatóniák, de nem vagyunk mi a szálló kakukk fészke, hogy ebben biztos nyugvópontra jussunk. Hanem mégis inkább az aljasság, ami ugyan nem kimondott betegség, de legalább akkora veszedelem a mi utcánkban.

Ezt is régóta figyeljük mi, akik a brancson kívül állunk, hogy a mancsaft hogyan igyekszik manipulálni a lehülyített választókat, akiknek majd tavasszal azt lehet mesélni, azért döglenek éhen, mert Orbán nem engedte elbuzítani a kisonokát, de, ha a Gyurcsány győz, kilövi Feri bátyám csipás szemét, levágatja a kis Bendegúz fütyijét, ráadásnak pedig egy tucat felajzott migráncsot ereszt rá Bözsi mamára. Varga kisded játékai ide mutatnak, és még akkor sem szégyellte el magát, amikor délután lebukott. Mert a kirántott husi elfogyasztása után jött a hír, amiben már benne volt az LMBTQ, de a pénzek megvonásától teljesen függetlenül.

Azt közölte az Európai Bizottság (EB), hogy újabb szakaszához érkezett a Klubrádió elhallgattatása, valamint a homofóbtörvény megszavazása miatt indított kötelezettségszegési eljárás. Mindkét üggyel kapcsolatban indoklással ellátott véleményt küldött a kormánynak az EB. Tehát, hogy értsük, ez teljesen független az Európai Unió Bíróságának közlésétől, következésképp senki nem akarja „pénzért a gyermekeink lelkét”. Tudjuk, hogy Varga aljas is, ostoba is, de másokat annak nézni nem kellene. Végezetül magunk számára vigasztalásul annyit, hogy miként a minap elmeséltük, Orbán útja a semmibe vezet, a seggéből kinéző Vargáé szintén. Szar lehet neki ez a tudat.

Névjegy

Szombathelyi újságíró.

Posted in Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Ismerd meg Rezedát!

1961 sok mindenről nevezetes, például German Sz. Tyitov őrnagy a Vosztok–2 űrhajó fedélzetén 17-szer megkerülte a Földet, és megkezdődött a berlini fal építése is. Ez rögtön születésem után történt, amely esemény alkalmas volt arra, hogy anyám felhőtlen szombathelyi örömét ne örökítsék meg az annalesek.

Mindezek után a bölcsőde, óvoda és a Petőfi Sándor Utcai Úttörő Csapat (498-as számú) hármas egysége határozta meg tudatom alakulását egy kilométerkővel, amikor egy napon – tíz évesen - neki nem láttam a kosárlabdázás nemes időtöltésének, ami későbben forgatta föl teljesen az életemet.

A Nagy Lajos Gimnáziumban okozott ez nehéz pillanatokat Heigl osztályfőnök úrnak és nekem is, aki időm nagy részét mindenféle ifiválogatott edzőtáborokban töltöttem, és csak akkor jöttek rá, hogy nem vagyok tök hülye, amikor egy kósza irodalom órán hibátlanul mondtam el J. A. Ódáját, pedig nem is volt föladva. Azóta birkózom a szavakkal.

És ez okozta azt is, hogy nem a TF-re indultam tovább - pedig nagyon vártak -, hanem a szombathelyi BDTF magyar-népművelés szakára, kizárólag levelezőn a kosárlabda miatt. Ezt aztán, ahogyan az meg volt írva, igen fiatalon hagytam abba körmendi és soproni kitérők után, és jól volt így.

El tudtam menni ugyanis segédfűtőnek, e négy év alatt pedig szakmányban olvastam napi tizenkét órákat a munkahelyemen, amely időtöltés nélkül nem lennék az, aki. Persze ehhez kellett a drága Lőrinzy Huba tanár úr is a főiskolán. Ő nem csak irodalomtörténetet oktatott, hanem valami sokkal többet tett velem, nélküle most nem kellene ezeket a sorokat írnom, ebben biztos vagyok.

Egyre hosszabbnak tűnő életem során voltam műszaki rajzoló, újságos és leveles postás, gondnok és kultúrház igazgató, segédfűtő és tanár. Amióta a média világa beszippantott, mint valami fekete lyuk, oda-vissza szenvedtem már az egészet. Írtam és tördeltem napilapot, szerkesztettem, írtam heti és havi lapokat, voltam televízió-főszerkesztő és műsorvezető, sőt, hetilap igazgatója is.

Közel száz adást élt meg egy rádiós műsorom, dolgoztam internetes portálnak, és mégis itt vagyok.

Csak azt nem tudom, hol.

Legutóbbi hozzászólások

Archívum