A Jobbik tökei

Altesti támadást intézett a Fidesz médiabirodalma a Jobbik ellen. Momentán azt a képet sulykolják a választópolgár szűkös tudatába, hogy ezek nácik, akik Isten ellen való módon élik a nyomorult szexuális életüket. Az első állítás igaz, a másik nem érdekel.

Viszont van annak valami diszkrét bája, amikor az egyik fasiszta párt a másiktól próbálja meg elcsábítani ily módon a népeket, ami egy dolgot feltétlenül mutat, soha nem látott mélységekbe süllyedt a Fidesz-kommunikáció, ahol már minden lehet. A módszer ismert, még a hajdani Hír TV fejlesztette tökélyre Finkelstein nyomán.

Azonban, amióta Orbán meggecült, ez az opció kiesett, ezért nem véletlenül gyalulja le a médiapiacot a kollégisták hordája. Ebben a szexista akcióban a TV2 és a 888.hu, meg a Ripost vett részt, de ott liheg a Magyar Hírlap és a Magyar Idők névre hallgató papírpazarló nyomdaipari termék is. Egyelőre ennyi a látható hadsereg.

De az lesz majd a gyönyörűség, amikor a Népszabadság is – szintén náci irányítás alatt – hozza ezt a nívót, akkor fognak a csillagok leszakadni az égről. A folyamat már megint hitlerájos utánérzéseket mutat. A bajuszos is, amikor már minden az övé volt, kizárólag az árják biológiai szükségleteivel foglalkozott.

d31fd16577bf6d025e5de292d73837a2Ehhöz persze kellően le kellett butítani a népeket, és mi most tartunk épp az elhülyülés végső stádiuma felé, amelyhez nagyon jól illik, hogy melyik jobbikos kivel, hol és mikor dugott. Mindezt azért büntetésül, mert az alapmicsoda módosításának elfogadásához Vona feltételeket támasztott.

Egyből kiderült, hogy ez csalta a feleségét, a nyomorult. Hogy ennek mi köze a náciságához, azt nem tudom, de a tanyasi Rózsika néniben bizonyára undort kelt, aki egy életen át ragaszkodik vak komondoros urához, és még a seggéből is böjti szelek fújnak. Ellenben a szavazata az kell, nagyon.

Ugyanígy szörnyülködésre ad okot az egyszerűek körében, hogy a Volner a susnyásban kefélt idegen macával, a néhai jobbikos Kabai pornózott ifjonti felbuzdulásában, ahogyan Müller Nikolett is. Jeszenszky rúdtáncos volt, Szávay meg permanensen részeg. Még valami betyársereges Tyirityán is képbe került, aki meg a Volner hajdani nőjét huzigálja most.

Egyszóval egy Szodoma az egész párt, egy nagy kupleráj, amelyben Vona a madám. Ezt sugallja a fideszmédia, miközben a KDNP ájtatos szemmel imádkozik a lelki üdvünkért, a Fidesz pedig a fizikai valónkat védi meg mindenféle földi ellenségtől, miközben halkan a Jobbik tökeire lép.

Tulajdonképpen ez az egész engemet egyáltalán nem érdekel, csak bánatos szívvel nézem. Mégpedig azért, mert hajnalonta a boltban látom, hogy a polgártársak szellemi tápláléka elsősorban azon orgánumok, amelyek a Fidesz mostani szintjén vannak, hogy ki kefél kivel. Nos, ezekből a népekből válnak olyan harcosok, akik ütnek, ha meghallanak egy sípot. Végül is, a cél ez, nemigaz?

Névjegy

Szombathelyi újságíró.

Posted in Egyéb
Tags: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Ismerd meg Rezedát!

1961 sok mindenről nevezetes, például German Sz. Tyitov őrnagy a Vosztok–2 űrhajó fedélzetén 17-szer megkerülte a Földet, és megkezdődött a berlini fal építése is. Ez rögtön születésem után történt, amely esemény alkalmas volt arra, hogy anyám felhőtlen szombathelyi örömét ne örökítsék meg az annalesek.

Mindezek után a bölcsőde, óvoda és a Petőfi Sándor Utcai Úttörő Csapat (498-as számú) hármas egysége határozta meg tudatom alakulását egy kilométerkővel, amikor egy napon – tíz évesen - neki nem láttam a kosárlabdázás nemes időtöltésének, ami későbben forgatta föl teljesen az életemet.

A Nagy Lajos Gimnáziumban okozott ez nehéz pillanatokat Heigl osztályfőnök úrnak és nekem is, aki időm nagy részét mindenféle ifiválogatott edzőtáborokban töltöttem, és csak akkor jöttek rá, hogy nem vagyok tök hülye, amikor egy kósza irodalom órán hibátlanul mondtam el J. A. Ódáját, pedig nem is volt föladva. Azóta birkózom a szavakkal.

És ez okozta azt is, hogy nem a TF-re indultam tovább - pedig nagyon vártak -, hanem a szombathelyi BDTF magyar-népművelés szakára, kizárólag levelezőn a kosárlabda miatt. Ezt aztán, ahogyan az meg volt írva, igen fiatalon hagytam abba körmendi és soproni kitérők után, és jól volt így.

El tudtam menni ugyanis segédfűtőnek, e négy év alatt pedig szakmányban olvastam napi tizenkét órákat a munkahelyemen, amely időtöltés nélkül nem lennék az, aki. Persze ehhez kellett a drága Lőrinzy Huba tanár úr is a főiskolán. Ő nem csak irodalomtörténetet oktatott, hanem valami sokkal többet tett velem, nélküle most nem kellene ezeket a sorokat írnom, ebben biztos vagyok.

Egyre hosszabbnak tűnő életem során voltam műszaki rajzoló, újságos és leveles postás, gondnok és kultúrház igazgató, segédfűtő és tanár. Amióta a média világa beszippantott, mint valami fekete lyuk, oda-vissza szenvedtem már az egészet. Írtam és tördeltem napilapot, szerkesztettem, írtam heti és havi lapokat, voltam televízió-főszerkesztő és műsorvezető, sőt, hetilap igazgatója is.

Közel száz adást élt meg egy rádiós műsorom, dolgoztam internetes portálnak, és mégis itt vagyok.

Csak azt nem tudom, hol.

Legutóbbi hozzászólások

Archívum