Tohuvabohu

A Magyarországon immár elég huzamosan jelen lévő delirálás teljesen új szakaszába lépett, a demencia erősen készül torára. Pataky Attila már régen meghülyült, így állt a most már roskadozó rendszer szolgálatába a vezér mellett a színpadon, ám most már szavakban is. Bár ne tenné, furcsa, gondolatnak tűnő tartalmak tűnnek elő a borotvált fejből mindannyiunk nagy-nagy örömére és tanulságára. Eszerint a kormány azon is buzgólkodik a háttérben, hogy spirituális és nemerei magasságokba emelje a magyart, igaz ennek a tervek szerint már semmi köze nem lesz se a feszülethez, de még a sámánokhoz sem, új kor hajnalán állunk.
43127_pataky-640c
Nemrég azt nyilatkozta a kopasz, a devizahitelezés a fő oka annak, hogy hazánkat messze elkerülik a földönkívüliek. Frappáns állítás, így a jelek szerint hamarosan UFO leszállópályává alakulhat az ország, nem véletlen, hogy ártunk és ormányunk olyan sokáig húzta a dolgot. Megvárta, hogy a cimbik óccsóé szabaduljanak meg a devizacucctól, a földönfutók most vannak soron, ezt már elkerülni nem lehet. Igaz, a második etap megfingatja a delikvenst, kitetszik, hogy a pórnéppel már megint ki van baszva, de a folyamatok megállíthatatlannak tűnnek. Nincs olyan Isten, amelyik visszatarthatná az UFO-k megjelenését Mária országában, és ekkor mindörökre reánk köszönt az aranykor.

Ennek is megvan a maga oka, olyan patakys: „Órákat tudnék arról mesélni, hogy a világkormány hogyan egyezkedett 1930-ban a szürkékkel, egy másik civilizációval, akiktől kaptak egy technológiát, amelyet világuralmi álmaik megvalósítására használnak. A Hold sötét oldalát már ezért nem járják sem a franciák, sem az oroszok, mert oda egy kolóniát építettek, mint ahogy a Marsra is. Az 1974-ben Móricz János által felfedezett equadori Tayos barlang mélyén hatalmas termek vannak, amelyekben aranylemezeken az egész valós világtörténelem meg van írva. Négy expedíciót vezettek eddig a barlangba, az egyikben ott volt Armstrong, aki amikor feljött, azt mondta, hogy a Holdra lépés semmit sem jelentett ahhoz képest, amit lent látott. Különböző egyedekből álló civilizáció tizenkétezer évvel ezelőtt leköltözött oda, tőlük tudjuk, hogy a Naprendszer közepéből a bolygónk felé elindult energia úgy emeli a rezgésszámot, hogy egy új minőségi, boldogabb életbe viszi át az emberiséget!”
idegen_k_szurke_002
Ez olyan lehet, mint a Széles féle energiacella, abban a szellemi magasságban áll, mit áll, lebeg, akárha Mohamed koporsója. Kitetszik, hogy a mi, a jobbot bőszen erősítő nagyjaink a tudat egy ősi állapotába jutottak már el, amelyet nem jelölhetünk másként, mint maga a tohuvabohu, az őskáosz. Mindezt – KDNP-sek számára bizonyára tudottan – a Könyv is megírja. „Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a földet. A föld még kietlen és puszta volt, a mélység fölött sötétség volt, de Isten Lelke lebegett a vizek fölött.” A tohu a Brown-Driver-Briggs Hebrew and English Lexicon szerint formátlanságot, alaktalanságot jelent, a bohu pedig ürességet. A tekintélyes Hebrew and Aramaic Lexicon of the Old Testament szerint amikor a két szó melléknévként együtt található, mindig üreset, pusztát jelentenek. A Bibliában a Jeremiás 4,23-ban például az őskáoszba visszataszított földet írják le: „Látom a földet: kietlen és puszta és az eget: nincs világossága!”

Ez lehet itt minálunk, és már megfertőzte a miniszterelnökséget is, amely szervezet most közvélemény-kutatáson keresztül mér csapást az elcsigázott népre. Egy közvélemény-kutató cég ugyanis ennek megbízásából arról érdeklődik, hogy az emberek szerint a DK elnöke szövetkezik-e a külfölddel a magyar érdekek ellen. Nagy itt a baj. A Kód Piac-, Vélemény és Médiakutató Intézet Kft. novemberben kapott megbízást „kvantitatív közvélemény-kutatási feladatok ellátására”. A cég százmillió forinttal gazdálkodhat, és az elmúlt napokban kezdte meg a felmérést, a kérdéssor pedig többször is visszatér Gyurcsány Ferenchez, és nem csak az firtatja, hogy pozitívan vagy negatívan ítélik-e meg működését.
imagesCAU6D17X
A telefonos kérdezőbiztosok többek között arra kíváncsiak, hogy a válaszadó elképzelhetőnek tartja-e, hogy Gyurcsány külföldi érdekekkel szövetkezve árthat Magyarország érdekeinek, majd pedig érdeklődnek, hogy a válaszadó szerint ki kell-e tiltani őt a Parlamentből. Itt tart Orbán betegsége. Szomorú ez egy ilyen fiatal embernél, de hírek már régóta szólnak a bajról, ami e kíváncsisággal is megmutatkozik. Országunk első embere a címbéli állapotba jutott, vagy csak simán gané, és ilyen hülye kérdések adják az alkalmat arra, hogy csorgassa a lét a csókosnak, akit még ki kell fizetni. Nem tudható. Asszem mindkét állítás ül. Ganaj is, káoszos gondolkodású is. Kicsi, narancssárga, és a miénk. A következő menetben Gyurcsány bizonyosan az UFO-kal szövetkezik, ez még hátra van az elmebajból.

Névjegy

Szombathelyi újságíró.

Posted in Egyéb
Tags: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Ismerd meg Rezedát!

1961 sok mindenről nevezetes, például German Sz. Tyitov őrnagy a Vosztok–2 űrhajó fedélzetén 17-szer megkerülte a Földet, és megkezdődött a berlini fal építése is. Ez rögtön születésem után történt, amely esemény alkalmas volt arra, hogy anyám felhőtlen szombathelyi örömét ne örökítsék meg az annalesek.

Mindezek után a bölcsőde, óvoda és a Petőfi Sándor Utcai Úttörő Csapat (498-as számú) hármas egysége határozta meg tudatom alakulását egy kilométerkővel, amikor egy napon – tíz évesen - neki nem láttam a kosárlabdázás nemes időtöltésének, ami későbben forgatta föl teljesen az életemet.

A Nagy Lajos Gimnáziumban okozott ez nehéz pillanatokat Heigl osztályfőnök úrnak és nekem is, aki időm nagy részét mindenféle ifiválogatott edzőtáborokban töltöttem, és csak akkor jöttek rá, hogy nem vagyok tök hülye, amikor egy kósza irodalom órán hibátlanul mondtam el J. A. Ódáját, pedig nem is volt föladva. Azóta birkózom a szavakkal.

És ez okozta azt is, hogy nem a TF-re indultam tovább - pedig nagyon vártak -, hanem a szombathelyi BDTF magyar-népművelés szakára, kizárólag levelezőn a kosárlabda miatt. Ezt aztán, ahogyan az meg volt írva, igen fiatalon hagytam abba körmendi és soproni kitérők után, és jól volt így.

El tudtam menni ugyanis segédfűtőnek, e négy év alatt pedig szakmányban olvastam napi tizenkét órákat a munkahelyemen, amely időtöltés nélkül nem lennék az, aki. Persze ehhez kellett a drága Lőrinzy Huba tanár úr is a főiskolán. Ő nem csak irodalomtörténetet oktatott, hanem valami sokkal többet tett velem, nélküle most nem kellene ezeket a sorokat írnom, ebben biztos vagyok.

Egyre hosszabbnak tűnő életem során voltam műszaki rajzoló, újságos és leveles postás, gondnok és kultúrház igazgató, segédfűtő és tanár. Amióta a média világa beszippantott, mint valami fekete lyuk, oda-vissza szenvedtem már az egészet. Írtam és tördeltem napilapot, szerkesztettem, írtam heti és havi lapokat, voltam televízió-főszerkesztő és műsorvezető, sőt, hetilap igazgatója is.

Közel száz adást élt meg egy rádiós műsorom, dolgoztam internetes portálnak, és mégis itt vagyok.

Csak azt nem tudom, hol.

Legutóbbi hozzászólások

Archívum